Επιλογή Σελίδας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟΔΙΠ ΜΕ ΘΕΜΑ: “Η Διασφάλιση της Ποιότητας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Εξελίξεις & Προοπτικές”

 

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη της ΜΟΔΙΠ του ΔΠΘ» διοργανώνει ημερίδα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα Άβδηρα του ξενοδοχείου ASTIR στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα:

 

“Η Διασφάλιση της Ποιότητας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Εξελίξεις & Προοπτικές”

 

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής Φώτιος Μάρης και η Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ, Αντιπρύτανης Καθηγήτρια Μαρία Γρηγορίου, ενώ θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) Καθηγητής Περικλής Μήτκας και η Γενική Διευθύντρια της ΕΘ.Α.Α.Ε. Δρ Χριστίνα Μπέστα.

Στην ημερίδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω σε θέματα διασφάλισης ποιότητας και να συμβάλουν στο διάλογο για την ακαδημαϊκή ποιότητα στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβει χώρα απονομή των Πιστοποιητικών Ποιότητας στα Τμήματα των οποίων τα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησής τους από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης κατά το διάστημα, από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

 

29.08.2023

Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων,
Φοιτητικών Θεμάτων και Δια Βίου Εκπαίδευσης
Καθηγήτρια Μαριρένα Γρηγορίου