Επιλογή Σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ

 

H Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε) για την εφαρμογή των διαδικασιών αξιολόγησης και πιστοποίησης της ποιότητας της λειτουργίας των ΑΕΙ (ν. 4653/2020), προβαίνει στη σύνταξη και την επικαιροποίηση Μητρώου Φοιτητών.
Τα μέλη του Μητρώου Φοιτητών προορίζονται να στελεχώσουν τις Επιτροπές Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης, καθώς η ως άνω νομοθεσία (άρθρ. 13, παρ. 1β.) προβλέπει τη συμμετοχή ενός φοιτητή στη σύνθεσή τους.

Οι βασικές προϋποθέσεις για την εγγραφή φοιτητή/τριας στο Μητρώο είναι οι εξής:

  • Να βρίσκεται μετά το δεύτερο και πριν από το τελευταίο εξάμηνο ενός προγράμματος προπτυχιακών σπουδών, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών.
  • Να έχει πολύ καλή ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Επίπεδα Γ1 ή Γ2).

Για να εγγραφεί ο/η ενδιαφερόμενος/η στο Μητρώο, θα πρέπει να υποβάλει τα παρακάτω:

  • Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε μορφή europass [https://europa.eu/europass/el]) όπου θα αναφέρεται τυχόν σχετική εμπειρία σε δράσεις διασφάλισης ποιότητας
  • Πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
  • Βεβαίωση του Τμήματος στην οποία αναφέρονται: το εξάμηνο φοίτησης, η ημερομηνία πρώτης εγγραφής κατά την εισαγωγή τους στο Τμήμα, καθώς και ο συνολικός αριθμός πιστωτικών μονάδων των μαθημάτων, στα οποία έχουν εξετασθεί επιτυχώς έως το τελευταίο ολοκληρωμένο εξάμηνο φοίτησης.

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνημμένων δικαιολογητικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση secretariat@ethaae.gr. Το ηλεκτρονικό μήνυμα στο πεδίο «Θέμα» θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής για εγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ”.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 23-04-2021 (ώρα 22:00).

Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ, με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες (https://www.ethaae.gr/…/252-prosklisi-ekdilosis…)